Boghvede-otto med svampe
19. november 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Risene i den sædvanlige risotto er her skiftet ud med boghvedekerner, der er et sundere alternativ, og som smager skønt. Man kunne jo kalde det bogotto.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog boghvedekernerne efter anvisningen på pakken.
Rens champignonerne, og skær dem i små tern. Afdryp perleløgene i en sigte.
Drys svampene med salt, og steg dem gyldne med perleløg i smør og olie på en stor pande eller i en gryde .
Tilsæt kogte boghvedekerner, flødeost og friskrevet parmesan, og rør, til det bliver cremet.
Smag til med revet citronskal, hakket persille, salt og peber. Servér som den er eller evt. til stegt kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk