Boghvede-otto med svampe

Risene i den sædvanlige risotto er her skiftet ud med boghvedekerner, der er et sundere alternativ, og som smager skønt. Man kunne jo kalde det bogotto.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog boghvedekernerne efter anvisningen på pakken.
Rens champignonerne, og skær dem i små tern. Afdryp perleløgene i en sigte.
Drys svampene med salt, og steg dem gyldne med perleløg i smør og olie på en stor pande eller i en gryde .
Tilsæt kogte boghvedekerner, flødeost og friskrevet parmesan, og rør, til det bliver cremet.
Smag til med revet citronskal, hakket persille, salt og peber. Servér som den er eller evt. til stegt kylling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
19. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar