Bøfsandwich med bagte tomater og lynsyltede rødløg
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Forkæl familien med en rigtig luksussandwich lavet af lutter gode råvarer.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 130°. Læg tomaterne i et ovnfad, dryp med olie, salt og peber, og bag dem i ovnen i 30 minutter.
Steg bøfferne på en varm pande i lidt olie i ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Tag panden af varmen, og lad bøfferne hvile.
Pil løgene, og snit dem fra top til rod. Steg dem bløde i smør på en pande.
Hæld balsamico ved, lad syren koge væk, og drys med sukker, salt og peber.
Hak basilikum fint. Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Del flutet i 4 stykker, og flæk dem. Smør begge flader med sennepsdressing.
Skyl salaten. Skær bøfferne i skrå skiver. Lav sandwich med fyld af salat, bøf, syltede løg, bagte tomater og karse.
Tip!
Fyldet kan suppleres med skiver af frisk mozzarella.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk