Bøfsalat med limedressing
3. december 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En asiatisk bøfsalat med smæk på både smag, farver og sprøde konsistenser.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr bøfferne med salt og peber. Steg bøfferne på en pande med lidt olie i 2-3 minutter på hver side ved høj varme. Lad dem hvile i 5 minutter. Skær dem i tynde skiver.
Skyl salaterne, skær dem i grove stykker, og fordel dem i skåle. Skyl bønnespirer og tomater, og fordel dem i skålene. Hak peanuts groft, og drys dem over salaten. Skyl korianderen, og drys den over salaten.
Pil og pres hvidløget. Skyl og hak chilien fint. Rør hvidløg og chili sammen med olie, limesaft, fiskesauce og sukker i en skål.
Hæld dressingen over salaten, og servér evt. med ris eller nudler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk