Bøffer og varm linsesalat med bagte beder
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
En lækker bøf serveret med en skøn linsesalat og bagte beder går man ikke galt i byen med!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skrub rødbederne. Skær toppen af, og skær dem i kvarte. Vend rødbederne med hakket rosmarin, olivenolie, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre.
Skyl linserne i en sigte under rindende koldt vand. Kog dem møre i letsaltet vand i 15 minutter. Hæld vandet fra, og hold dem lune.
Rør balsamico sammen olie, salt og peber.
Vend de lune linser sammen med de bagte rødbeder, og hæld balsamicodressingen over. Top med smuldret rygeost.
Krydr bøfferne med salt og peber. Steg dem i 3 minutter på hver side på en varm grill eller (grill)pande.
Skær bøfferne i skiver, og servér med varm linsesalat og et drys hakket persille.
Tip!
Ribeye er den øverste del af højrebet. Kødet er fedtholdigt og derfor særligt velegnet til grill.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk