Bøffer med smørstegte kartofler
24. november 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Smid et par gode bøffer på grillen eller stegepanden, og nyd dem sammen med sommerens nye kartofler, der her er rørt med smør og persille.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr bøfferne med salt og peber. Brun dem i en blanding af smør og olie ved kraftig varme på begge sider. Skru ned, og steg dem færdige et par minutter på hver side.
Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er akkurat møre. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe tørre i gryden.
Smelt smør på en stor pande ved middel varme. Tilsæt kartofler, og ryst panden, så smørret fordeles. Lad kartoflerne stege i 8-10 minutter, til de får stegeskorpe. Ryst panden nogle gange undervejs.
Vend kartoflerne med hakket persille, og servér dem med de stegte bøffer og en frisk, grøn salat ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk