Bøffer med råstegte kartofler og løgkompot
1. juni 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: Henrik Freek
En hurtig steak får en helt ny smag med en flot og syrlig løgkompot samt sprøde råstegte kartofler.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kartofler i både, vend dem med olie, og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen ved 200° i ca. 30 minutter.
Dup steaksene tørre, og krydr med salt og peber. Steg dem i smør på en varm pande 1-2 minutter, og sæt panden til side.
Pil og halvér rødløg, og skær dem i tynde skiver. Steg det i olie på panden ved svag varme i 10 minutter.
Kom eddike på, og kog den helt ind.
Tilsæt bouillon, timian og frosne bær, og småkog 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Skær smørret i små terninger, og vend dem i til sidst.
Vend skyllet salat med olie, eddike, salt og peber. Læg løgkompot på kødet, og servér med salat og kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk