Bøffer med kryddersmør og halve bagte kartofler
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Line Falck
Bøffer med hjemmerørt kryddersmør og lækre bagte kartofler er den perfekte måde at fejre weekenden på.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl kartoflerne, og halvér dem på langs. Læg dem med skærefladen opad på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med olie, og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen i 30 minutter, til de er møre.
Pil og knus hvidløgsfeddene. Skyl og hak persille fint. Rør hvidløg og persille i det bløde smør, og sæt kryddersmørret på køl indtil servering.
Steg bøfferne i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side. Tag dem af varmen, og krydr dem med salt og peber.
Skær salaten i både, og skyl dem. Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver. Skyl agurken, og skær den i tern. Mix salaten i en skål.
Skyl og hak persille fint. Rør fraiche sammen med hakket persille, sennep, salt og peber. Hæld dressingen over salaten, og vend rundt.
Læg en stor klat kryddersmør på hver kartoffel, og pynt bøffen med grofthakket persille. Servér salaten til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk