Bøffer med avocado-mango-salsa og nye kartofler
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Eksotisk salsa af avocado og mango, der giver en frisk og sødlig smag til den salte bøf.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 12 minutter.
Skræl avocadoerne, fjern stenen i midten, og skær avocadokødet i tynde både. Gør det samme med mangoerne.
Skyl tomaterne, og skær dem i tynde både. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Fordel avocado, mango, tomater og rødløg på et fad.
Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint. Rør hvidløg, olivenolie, æbleeddike og brun farin sammen i en skål. Hæld hvidløgsdressingen over salsaen, og drys rundhåndet med hakket koriander og mynte.
Steg bøfferne på en varm grill. Servér dem med kogte kartofler og avocado-mangosalsa som tilbehør.
Tip!
Servér gerne en god og evt. hjemmerørt hvidløgssmør til bøffen og de nye kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk