Bøffer med avocado-mango-salsa og nye kartofler

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Eksotisk salsa af avocado og mango, der giver en frisk og sødlig smag til den salte bøf.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 12 minutter.
Skræl avocadoerne, fjern stenen i midten, og skær avocadokødet i tynde både. Gør det samme med mangoerne.
Skyl tomaterne, og skær dem i tynde både. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Fordel avocado, mango, tomater og rødløg på et fad.
Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint. Rør hvidløg, olivenolie, æbleeddike og brun farin sammen i en skål. Hæld hvidløgsdressingen over salsaen, og drys rundhåndet med hakket koriander og mynte.
Steg bøfferne på en varm grill. Servér dem med kogte kartofler og avocado-mangosalsa som tilbehør.

Tip!

Servér gerne en god og evt. hjemmerørt hvidløgssmør til bøffen og de nye kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar