Bøffer med avocado-mango-salsa og nye kartofler

Eksotisk salsa af avocado og mango, der giver en frisk og sødlig smag til den salte bøf.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 12 minutter.
Skræl avocadoerne, fjern stenen i midten, og skær avocadokødet i tynde både. Gør det samme med mangoerne.
Skyl tomaterne, og skær dem i tynde både. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Fordel avocado, mango, tomater og rødløg på et fad.
Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint. Rør hvidløg, olivenolie, æbleeddike og brun farin sammen i en skål. Hæld hvidløgsdressingen over salsaen, og drys rundhåndet med hakket koriander og mynte.
Steg bøfferne på en varm grill. Servér dem med kogte kartofler og avocado-mangosalsa som tilbehør.

Tip!

Servér gerne en god og evt. hjemmerørt hvidløgssmør til bøffen og de nye kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar