Bøf stroganoff med ris og lynsyltede rødløg
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Bøf stroganoff er en elsket klassiker. Her serveres den med rødløg, der får en dejlig sødlig, men også let krydret smag, når du lynsylter dem med frugteddike og honning.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter pakkens anvisning. Skyl og hak persillen, og vend det i de færdigkogte ris.
Skær oksekødet i 1 cm tykke strimler, og vend dem med sød paprika, salt og peber.
Varm en stor pande op med olie, og steg kødet lysebrunt på begge sider. Tag det fra varmen.
Rens østershattene, riv dem i store stykker, og steg dem gyldne i olie på en pande. Hæld bouillon og cremefraiche på panden, og lad det koge op. Smag til med salt og peber. Læg det stegte kød tilbage i saucen, og varm igennem.
Pil rødløg, og snit dem i både fra top til rod. Steg dem i smør på en pande, til de er bløde. Tilsæt eddike, og lad syren koge væk, før du også tilsætter honning og sukker. Tag panden fra varmen, når sukkeret er smeltet, og stil den til side.
Anret bøf stroganoff med ris og lynsyltede rødløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk bøf stroganoff-opskrift
Powered by Froala Editor