Bøf stroganoff med låg af kartoffelskiver
17. november 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
I stedet for at servere kartoffelmos til den klassiske og evigt populære bøf stroganoff kan du inkorporere kartoflerne i selve retten ved at lægge et fint låg af skiver over og komme det hele i ovnen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kartofler i tynde skiver, og kog dem i 6 minutter i letsaltet vand. Hæld vandet fra, og damp kartoffelskiver tørre.
Brun hurtigt oksekødet i ca. halvdelen af olien på en pande, og læg det til side.
Skær svampe i lidt mindre stykker, og brun dem i resten af olien på panden.
Kom kødet tilbage på panden sammen med svampe, og krydr det hele med paprika, salt og peber.
Tilsæt tomatpuré, bouillon og madlavningsfløde, og kog retten op. Tænd imens ovnen på 225°.
Kom bøf stroganoff i et ovnfast fad, og læg kartoffelskiver over.
Bag retten i ovnen, til kartoflerne er gyldne.
Drys retten med hakket persille, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores bedste opskrift på bøf stroganoff
Powered by Froala Editor