Bøf stroganoff med låg af kartoffelskiver

17. november 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

I stedet for at servere kartoffelmos til den klassiske og evigt populære bøf stroganoff kan du inkorporere kartoflerne i selve retten ved at lægge et fint låg af skiver over og komme det hele i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kartofler i tynde skiver, og kog dem i 6 minutter i letsaltet vand. Hæld vandet fra, og damp kartoffelskiver tørre.
Brun hurtigt oksekødet i ca. halvdelen af olien på en pande, og læg det til side.
Skær svampe i lidt mindre stykker, og brun dem i resten af olien på panden.
Kom kødet tilbage på panden sammen med svampe, og krydr det hele med paprika, salt og peber.
Tilsæt tomatpuré, bouillon og madlavningsfløde, og kog retten op. Tænd imens ovnen på 225°.
Kom bøf stroganoff i et ovnfast fad, og læg kartoffelskiver over.
Bag retten i ovnen, til kartoflerne er gyldne.
Drys retten med hakket persille, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar