Bøf stroganoff med kartoffelmoslåg

24. oktober 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Dæk den klassiske bøf stroganoff med et låg af kartoffel-sellerimos. Dét smager herligt!

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartofler og selleri, og skær begge dele i mindre stykker. Kog dem møre i en gryde med vand i ca. 20 minutter. Afdryp, og damp dem tørre.
Skyl og hak timian og persille, og vend begge dele i mosen. Smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 210°. Rens svampene. Pil og hak løgene fint.
Lynsteg oksekødet i olie på en pande ved høj varme sammen med paprika. Tilsæt svampe og løg, og steg i endnu et par minutter. Tilsæt tomatpuré, bouillon og fløde, og lad det koge op. Smag til med salt og peber.
Hæld stroganoffen i et ovnfad, og fordel kartoffel-sellerimosen ovenpå som låg. Drys med revet parmesan, og sæt retten i ovnen i 10-15 minutter, til mosen er blevet gylden.
Servér evt. stroganoffen med en skål salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar