Bøf med syltede rødløg og grønt
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
En velsmagende mørbradbøf er altid et hit, og i kombination med solide, bagte grøntsager og syltede rødløg har du en ideel aftensmad til hverdag eller fest.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær mørbrader ud i bøffer. Opvarm en pande med olie, og steg bøfferne ved høj varme i 2 minutter på hver side. Tag fra varmen, og steg dem færdige i en 180° varm ovn i 8-10 minutter. Lad dem hvile i 5 minutter, inden de serveres.
Skræl og del alle grøntsager i rustikke stykker, fordel dem i en bradepande, vend olie, salt og peber i, og steg i en 180° varm ovn i 30 minutter.
Pluk og skyl persillen, og vend i lige før servering.
Pil løg, og skær i tynde både. Kog en lage af eddike, sukker og vand. Når sukkeret er opløst, tilsæt rødløg, vend godt rundt, og tag fra varmen.
Servér på den lune bøf sammen med grøntsagerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk