Bøf med grillet majs og coleslaw
Mør bøf serveret med grillet majskolbe, rygeostcreme og coleslaw af spidskål. Det er ren selvforkælelse!

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- majskolber
- 4
- majsolie til pensling
- 2 spsk.
- salt
- T-bonesteaks
- 4
- peber
Rygeostcreme
- rygeost
- 150 g
- mælk
- 2 dl
Coleslaw med spidskål
- spidskål
- 1
- ærter i bælg
- 500 g
- purløg
- 1 bundter
- piskefløde
- 2 dl
- sukker
- 2 spsk.
- citroner
- 1
- salt
- peber
Sådan gør du
Fjern dækblade og tråde fra majskolberne. Forkog majskolberne i 6-8 minutter, til de er næsten møre.
Tag dem op af vandet, pensl dem med olie, og giv dem et godt drys salt.
Rygeostcreme
Rør rygeost sammen med mælk, til det har en cremet konsistens.
Spidskålsslaw
Snit spidskålen fint, og bælg ærterne. Hak purløg, og vend det sammen med spidskål og ærter i en skål.
Pres saften af citronen. Rør fløden sammen med sukker og citronsaft. Smag til med salt og peber. Vend kål og ærter sammen med dressingen.
Krydr bøfferne godt med salt og peber, og steg dem sammen med majsene på en havegrill eller en glohed (grill)pande i omkring 3 minutter på hver side.
Servér T-bonesteaks med grillede majs, spidskålsslaw og rygeostcreme.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner