Bøf a la Lindstrøm med croutoner, rødder og myntedip
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En klassisk hakkebøf forvandles til elegant gæstemad, hvis du supplerer med lækkert og anderledes tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Form lige store hakkebøffer af kødet, og brun dem i olie på en pande på begge sider. Læg bøfferne klar på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt og peber.
Skær brødet i store stykker; vend dem med olie og salt, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Skræl alle rodfrugter, og skær i tynde skiver. Fordel dem i et ovnfad, dryp med olie, og krydr med timian, salt og peber. Bag dem i en 190° varm ovn i 25 minutter.
Sæt bøfferne og croutonerne ind i ovnen, når der er 8-10 minutter tilbage af bagetiden.
Hak mynte fint, og rør det sammen med yoghurt. Smag til med salt og peber.
Pil og halvér de kogte æg. Top de halve æg med kapers, og servér bøfferne med lune rødder, myntedip, croutoner og æg.
Pynt med peberrod på hver bøf, og drys med hakket persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk