Boeuf bourguignon med grøntsager

25. oktober 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Simremad kan sagtens laves uden de helt store anstrengelser. I hvert fald, når du blot skal varme den fra fryseren.

Bemærk
Simretid: 3-4 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Hvis oksekødet ikke allerede er skåret ud, så skær det i tern på ca. 3 x 3 cm.
Pil og hak løg og hvidløg. Skyl gulerødder og bladselleri, og skær begge dele i grove stykker. Rens champignoner.
Læg oksekød og grøntsager i en gryde med rettens øvrige ingredienser (undtagen salt og peber).
Sæt låg på gryden, og lad retten simre i 3-4 timer, til kødet er meget mørt. Tilsæt evt. en smule vand undervejs, så det ikke koger tørt.
Smag til med salt og peber, og servér retten med brød til.

Tip!

Retten kan også serveres med kartoffelmos eller kogte kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar