Boeuf bourguignon med grøntsager
25. oktober 2019
af
Cecilie Svensson.
Foto: Columbus Leth
Simremad kan sagtens laves uden de helt store anstrengelser. I hvert fald, når du blot skal varme den fra fryseren.
Bemærk
Simretid: 3-4 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Hvis oksekødet ikke allerede er skåret ud, så skær det i tern på ca. 3 x 3 cm.
Pil og hak løg og hvidløg. Skyl gulerødder og bladselleri, og skær begge dele i grove stykker. Rens champignoner.
Læg oksekød og grøntsager i en gryde med rettens øvrige ingredienser (undtagen salt og peber).
Sæt låg på gryden, og lad retten simre i 3-4 timer, til kødet er meget mørt. Tilsæt evt. en smule vand undervejs, så det ikke koger tørt.
Smag til med salt og peber, og servér retten med brød til.
Tip!
Retten kan også serveres med kartoffelmos eller kogte kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk