Boblende rabarberdrik

19. oktober 2018 af .

Foto: Columbus Leth

De iskolde rabarberbobler smager fantastisk både med og uden alkohol. Hvis du tilsætter lidt gin med hyldeblomstsmag, får drikken en ekstra sød og fyldig smag.

Bemærk
Trækketid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens rabarber, og skær dem i mindre stykker. Tag et par håndfulde fra, og læg dem i fryseren i en frysepose, så de kan bruges som isterninger.
Riv skallen, og pres saften af citronerne. Kog rabarber, vand, sukker, citronsaft og -skal sammen i en gryde i 15 minutter til en rabarbersirup.
Lad det trække og afkøle i 1 time.
Hæld blandingen gennem en sigte og ned i en ren flaske.
Bland rabarbersiruppen med danskvand og evt. hyldeblomstgin lige før servering. Servér med isterninger og frosne rabarber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar