Boblende rabarberdrik
19. oktober 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De iskolde rabarberbobler smager fantastisk både med og uden alkohol. Hvis du tilsætter lidt gin med hyldeblomstsmag, får drikken en ekstra sød og fyldig smag.
Bemærk
Trækketid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens rabarber, og skær dem i mindre stykker. Tag et par håndfulde fra, og læg dem i fryseren i en frysepose, så de kan bruges som isterninger.
Riv skallen, og pres saften af citronerne. Kog rabarber, vand, sukker, citronsaft og -skal sammen i en gryde i 15 minutter til en rabarbersirup.
Lad det trække og afkøle i 1 time.
Hæld blandingen gennem en sigte og ned i en ren flaske.
Bland rabarbersiruppen med danskvand og evt. hyldeblomstgin lige før servering. Servér med isterninger og frosne rabarber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på filur-drink