Blondie med rabarber på toppen

2. maj 2023 af .

Foto: Winnie Methmann

Blondie er browniens lyse søster bagt på hvid chokolade. Prøv den med syrlige rabarber på toppen.

Ingredienser

Udstyr

1 form på 20x30 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175° varmluft. Hak chokoladen groft. Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tag gryden af varmen, og tilsæt hakket chokolade. Rør rundt, til chokoladen smelter.
Pisk æg og sukker sammen i en skål. Tilsæt mel, og pisk igen. Vend blandingen af smeltet smør og chokolade i skålen. Fordel dejen i et ovnfad beklædt med bagepapir.
Rens rabarberstænglerne, og del dem på langs. Læg dem i en række oven på kagedejen.
Bag blondien i ovnen i ca. 30 minutter, til overfladen er gylden. Lad den afkøle på en bagerist, og sæt den derefter i køleskabet natten over, så den sætter sig inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar