Blondie med dronningemandler

Den yndige blondie med lyserøde dronningemandler pynter på påskebordet, men egner sig også fortrinligt som "tag med kage", da den sagtens kan bages dagen før servering.

Blondie med dronningemandler
0-30 min.

(8)

July 30, 2019 af Emma MartinyFoto: Winnie Methmann

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 form på 20x30 cm

Sådan gør du

Tip!

En blondie er den lyse udgave af en brownie, og den bliver altså bagt med lys chokolade i stedet for mørk. Hvis du bedre kan lide en mørk version, skal du bare bruge en anden type chokolade, men i så fald skrue en anelse op for sukkermængden, da hvid chokolade er sødere end mørk.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'