Blondie med citron og pistacienødder

25. august 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Hvid chokolade og citron har altid været en perfekt kagekombination. I den her blondie får det sød-syrlige makkerpar selskab af pistacienødder, der giver kagen et lækkert tvist.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Smelt smørret i en gryde, og hak chokoladen groft.
Vend chokoladen i smørret, og rør, indtil chokoladen er smeltet.
Pisk æg og sukker luftigt, og vend derefter smørret i dejen.
Bland hvedemel, salt og vaniljesukker, sigt det i dejen, og pisk den sammen.
Hak nødderne groft, og vend dem i dejen.
Riv citronskallen, og hak citronmelissen meget fint. Vend skal og krydderurt i dejen.
Hæld dejen i en form med bagepapir, cirka 20 x 30 cm. Bag kagen i ovnen i 20-22 minutter.
Lad kagen køle af, og drys den med flormelis.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar