Blondie med citron og birkes

16. april 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Sød, syrlig og med et lille knas. Når du bager med birkes, får du den fineste prikkede kage – og en dejlig smag, ikke mindst.

Ingredienser

Udstyr

1 form på 20x30 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°.
Smelt smør og chokolade sammen i en gryde ved svag varme. Pisk æg og sukker sammen med en elpisker, til det er luftigt. Tilsæt mel, revet citronskal og birkes, og pisk igen.
Vend smeltet smør og chokolade i blandingen. Fordel dejen i et ovnfast fad beklædt med bagepapir.
Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter, til den er gylden på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar