Blondie med citron og birkes
16. april 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Sød, syrlig og med et lille knas. Når du bager med birkes, får du den fineste prikkede kage – og en dejlig smag, ikke mindst.
Ingredienser
Udstyr
1 form på 20x30 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°.
Smelt smør og chokolade sammen i en gryde ved svag varme. Pisk æg og sukker sammen med en elpisker, til det er luftigt. Tilsæt mel, revet citronskal og birkes, og pisk igen.
Vend smeltet smør og chokolade i blandingen. Fordel dejen i et ovnfast fad beklædt med bagepapir.
Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter, til den er gylden på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk