Annonce

Blomsterbrød med marmelade

Blomsterbrød med marmelade
31-60 min.

(1)

May 4, 2020 af AnnonceFoto: ANNONCE

På dage, hvor forårssolen viser sig fra sin bedste side, og det lune vejr skal nydes, har vi her den helt perfekte opskrift på små søde blomsterbrød, der er lige til at pakke i picnickurven. Nyd dem i din yndlingskrog i haven eller på weekendens morgenbord.

Er du til appelsin, hindbær eller skovbær? Vælg selv din egen smagsfavorit. Eller gør som os, og kombiner de tre smagsvarianter i disse smukke blomsterbrød. Så er der lidt for enhver smag. Bland lidt revet citronskal i din marmeladeblanding, og du vil opnå den perfekte balance mellem sødt og surt.

Se, hvordan du laver fyldet her:

 

Nemmere end du tror
Vi kan ikke få nok af smukt bagværk i disse tider. Og når det tilmed er nemt at lave, så er det bare med at finde bageredskaberne frem og gå i gang. Selv hvis du ikke er super ferm til at flette, så giv alligevel disse nemme blomsterbrød en chance. Den meget simple teknik, vi har brugt, kan selv børnene hjælpe med i køkkenet, og vi lover, at de vil imponere alle.  


Se, hvordan du folder brødene lige her:


Naturlig selvforkælelse
De fine brød er søde, og selvom de smager syndigt af marmelade, så er der sparet en smule på kalorierne i forhold til almindelig marmelade. Ved udelukkende at søde marmeladen med blomsterhonning er der nemlig skåret ned for kalorierne. Så det er helt ok at spise en ekstra – eller tre.

EN NYHED FRA DEN GAMLE FABRIK

DEN GAMLE FABRIK Bær & Honning er en helt ny serie af marmelade lavet med bær og frugt og sødet med blomsterhonning, intet andet. Siden 1834 har Den Gamle Fabrik defineret smagen af marmelade, og i samarbejde med Jakobsens honning lanceres nu en helt ny honning-variation af den traditionelle marmelade, som gør det nemt for dig at træffe et naturligt valg. Blomsterhonningens smagsprofil er nøje udvalgt, da den indeholder citrus- og bærnoter, som på bedste vis komplementerer ingredienserne i din yndlingsmarmelade. Prøv den med appelsin, hindbær eller skovbær.

Bemærk:Køle- og hævetid: I alt mindst 3 timer.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'