Blommesnitter med crumble-top
12. december 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Du kan koge blommemarmeladen selv, men bruger du en god færdiglavet, er disse sprøde snitter vældig hurtige at mixe sammen. De er gode til en kop te, og hvis du er rigtig sød, sniger du måske en med i madpakken.
Ingredienser
Sådan gør du
Smuldr smørret i mel og sukker, og arbejd det let sammen. Saml det med æg, undgå at ælte for meget.
Tryk dejen ud i en bradepande beklædt med bagepapir, og stil den på køl i 30 minutter. Fordel blommemarmeladen på bunden i et tyndt lag.
Tænd ovnen på 180°. Smuldr smørret i mel, sukker og havregryn, til en let crumbledej. Drys det over kagebunden, og bag kagen i ovnen i 30 minutter, til toppen er let gylden og crunchy.
Lad kagen køle af, og skær den i snitter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk