Blomkålssuppe med porre

En cremet blomkålssuppe med kartofler og porrer, der giver den milde suppe lidt ekstra skarphed. Servér som forret, hovedret eller skrub af-mad.

Ingredienser

Sådan gør du

Del blomkålen i mindre buketter, og skær porren i skiver. Hak eller riv lidt blomkålsbuketter til pynt.
Pil løget, og skær det i kvarte. Skræl kartoflen, og skær den i tern.
Steg løg og porrer i olie og smør i en gryde, uden at de tager farve.
Tilsæt blomkål, kartoffeltern og vand, og kog op. Lad det simre i 20 minutter under låg.
Blend suppen, tilsæt fløde, og smag til med salt og peber. Anret i varme skåle med revet blomkål, olivenolie og purløg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
27. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar