Blomkålssuppe

En cremet blomkålssuppe med kartofler og porrer, der giver den milde suppe lidt ekstra skarphed. Servér som forret, hovedret eller skrub af-mad.

Blomkålssuppe
0-30 min.

(7)

December 8, 2021 af Julie HeyFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Sådan laver du blomkålssuppe

Vores blomkålssuppe er både enm at lave og smager skønt. Vil du skyde genvej eller opgradere suppen, kan du læse med herunder.

Nem blomkålssuppe

Vi lover dig, at blomkålssuppen her er nem at lave. Skal det dog gå endnu hurtigere, eller er der ingredienser du ikke har, kan du skyde genvej. En helt basissuppe kan du lave af blomkål, bouillon og fløde. Ja, og så lidt salt og peber. Mere kræver det faktisk ikke.

Både kartoffel, løg og porre gør dog noget godt for smag og konsistens. Kartofler er en god ingrediens i supper, fordi det mætter, og så jævner det også suppen, da den indeholder stivelse. Løg og porre giver en god og lidt skarp smag. Du kan godt nøjes med en af delene.

Blomkålssuppe med bacon

Her serveres blomkålssuppen med lidt olie og purløg, men du kan sagtens servere suppen med sprødstegt bacon. Sprøde croutoner og andre krydderurter er også fremragende til suppe.

Legeret blomkålssuppe

Ønsker du en endnu mere cremet suppe, kan du legere den. At legere betyder blot at jævne suppen. Det kan du gøre med en meljævning eller ved at tilsætte en eller to æggeblommer. Rør først æggeblommerne sammen med lidt af suppen, tag suppen af varmen, og rør den sammen med æggemassen. 

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'