Blomkålssuppe
En cremet blomkålssuppe med kartofler og porrer, der giver den milde suppe lidt ekstra skarphed. Servér som forret, hovedret eller skrub af-mad.
(9)
Ingredienser
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Sådan laver du blomkålssuppe
Vores blomkålssuppe er både enm at lave og smager skønt. Vil du skyde genvej eller opgradere suppen, kan du læse med herunder.
Nem blomkålssuppe
Vi lover dig, at blomkålssuppen her er nem at lave. Skal det dog gå endnu hurtigere, eller er der ingredienser du ikke har, kan du skyde genvej. En helt basissuppe kan du lave af blomkål, bouillon og fløde. Ja, og så lidt salt og peber. Mere kræver det faktisk ikke.
Både kartoffel, løg og porre gør dog noget godt for smag og konsistens. Kartofler er en god ingrediens i supper, fordi det mætter, og så jævner det også suppen, da den indeholder stivelse. Løg og porre giver en god og lidt skarp smag. Du kan godt nøjes med en af delene.
Blomkålssuppe med bacon
Her serveres blomkålssuppen med lidt olie og purløg, men du kan sagtens servere suppen med sprødstegt bacon. Sprøde croutoner og andre krydderurter er også fremragende til suppe.
Legeret blomkålssuppe
Ønsker du en endnu mere cremet suppe, kan du legere den. At legere betyder blot at jævne suppen. Det kan du gøre med en meljævning eller ved at tilsætte en eller to æggeblommer. Rør først æggeblommerne sammen med lidt af suppen, tag suppen af varmen, og rør den sammen med æggemassen.
Powered by Froala Editor