Blomkålssalat med perlebyg og nødder

27. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En fyldig salat med både blomkål, perlebyg, avocado og hasselnødder. Spis salaten som et måltid i sig selv eller til et stykke kød.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl blomkålen, og del den i små buketter eller skær den i tynde skiver.
Kog perlebyggen. Rist nødderne på en tør pande, og nuldr den mørke hinde af, evt. i et rent viskestykke. Hak nødderne groft.
Skær avocadokødet i tern. Pil løget, og skær det i tynde skiver.
Vend alle ingredienserne sammen, og smag til med friskpresset citronsaft, olie, salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar