Blomkålssalat med perlebyg og nødder
27. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
En fyldig salat med både blomkål, perlebyg, avocado og hasselnødder. Spis salaten som et måltid i sig selv eller til et stykke kød.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl blomkålen, og del den i små buketter eller skær den i tynde skiver.
Kog perlebyggen. Rist nødderne på en tør pande, og nuldr den mørke hinde af, evt. i et rent viskestykke. Hak nødderne groft.
Skær avocadokødet i tern. Pil løget, og skær det i tynde skiver.
Vend alle ingredienserne sammen, og smag til med friskpresset citronsaft, olie, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk