Blomkålssalat med jordbær

2. juli 2019 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Fintsnittet blomkål bruges ofte som et lettere, grønt alternativ til couscous eller ris. Kålen er mættende og smager skønt som fyld i en salat med jordbær. Servér salaten med en syrlig sennepsdressing til.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv citronskallen fint, og pres saften af citronen.
Rør en dressing sammen af citronsaft, citronskal, olie, honning, sennep, salt og peber.
Hak blomkålen helt fint i en foodprocessor. Skyl og tør rucola, og bland det sammen med blomkål i en stor skål.
Skyl og skær forårsløget i tynde, skrå skiver, og skær kødet fra avocadoerne i tern.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i skiver.
Rist mandlerne gyldne på en tør, varm pande, og hak dem groft.
Vend sennepsdressing, forårsløg, jordbær, avocado og mandler i salaten, men gem en smule til at komme på toppen som pynt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar