Blomkålspizza og skinke og svampe

9. juni 2020 af .

Foto: Stine Christiansen

Lav en lidt anderledes pizzabund med blomkål, æg og ost. Bunden, der er lidt mere tærte-agtig i konsistensen, er en sundere variant end den traditionelle pizzabund på hvedemel. Og stadig smager den fantastisk og er virkelig nem at lave.

Ingredienser

Sådan gør du

Findel blomkålsbuketterne i en foodprocessor sammen med æg og ost.
Bred blandingen ud på en bageplade med bagepapir, så det får form som en stor pizza.
Forbag bunden i 10 minutter ved 225°.
Skær svampe i mindre stykker, og rist dem på en pande ved middel varme, til de er næsten møre.
Skær osten i tynde skiver, og fordel skiverne oven på pizzabunden.
Kom skinke, svampe og salvie på, og bag pizzaen i ca. 8 minutter, til bunden er gylden, og osten smeltet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar