Blomkålspizza og skinke og svampe
9. juni 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Lav en lidt anderledes pizzabund med blomkål, æg og ost. Bunden, der er lidt mere tærte-agtig i konsistensen, er en sundere variant end den traditionelle pizzabund på hvedemel. Og stadig smager den fantastisk og er virkelig nem at lave.
Ingredienser
Sådan gør du
Findel blomkålsbuketterne i en foodprocessor sammen med æg og ost.
Bred blandingen ud på en bageplade med bagepapir, så det får form som en stor pizza.
Forbag bunden i 10 minutter ved 225°.
Skær svampe i mindre stykker, og rist dem på en pande ved middel varme, til de er næsten møre.
Skær osten i tynde skiver, og fordel skiverne oven på pizzabunden.
Kom skinke, svampe og salvie på, og bag pizzaen i ca. 8 minutter, til bunden er gylden, og osten smeltet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk