Blomkålspasta med bacon og pinjekerner
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
En nem pastaret med blomkål, pinjekerner, persille og bacon. Godt alternativ til mere klassiske pastaretter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær blomkålen i små buketter, skyl og tør dem, og steg dem i olie i en dyb (sautere)pande i 3-4 minutter. Tilsæt finthakket hvidløg og chiliflager, og steg i yderligere 2-3 minutter.
Hæld tomatpuré og vand ved. Læg låg på panden, og lad blomkålen koge i 10 minutter, til den er netop mør.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Vend hakkede tomater fra dåse og rosiner i blomkålen på panden. Kog uden låg i 5-6 minutter, til saucen tykner.
Steg bacontern sprøde på en tør pande, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Skyl og hak persillen.
Bland pinjekerner, persille og den kogte pasta med blomkålssaucen, og drys med de stegte bacontern. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk