Blomkålspakora med raita

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Friturestegt blomkål og dip med krydderurter. Det er da næsten sundt, ikke? Nyd denne indiske snack rygende varm.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl blomkålen, og skær den i buketter.
Bland kikærtemel med krydderier og bagepulver. Pisk yoghurt i, og tilsæt vand, til dejen har konsistens som tyk pandekagedej.
Vend blomkålsbuketterne i dejen.
Varm olien op i en gryde, til den bruser omkring en træpind, og steg blomkålsbuketterne, til de er flot gyldne. Læg dem på fedtsugende papir, og drys med salt.
Skyl agurken, og riv den groft. Pil og hak hvidløg.
Rør ingredienserne til raitaen sammen, og smag til med salt og peber. Servér som dip til blomkålspakora.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar