Blomkålsdip med rugbrødschips

Blomkålsdip og spicy kålrabicreme med rugbrødschips er smagfulde snacks, der også sagtens kan bruges alene sammen med et glas vin.

Blomkålsdip med rugbrødschips
31-60 min.

(0)

18. juli 2019 af Trine HahnemannFoto: Lars Ranek

Ingredienser

personer

Blomkålsdrip

blomkål
1
olivenolie
2 spsk.
salt og peber
hakket frisk koriander
6 spsk.

Kålrabidip

kålrabi
300 g
olivenolie
2 spsk.
hvidløg
2 fed
friske røde chilier
1
stødt koriander
1 tsk.
limesaft
2½ spsk.

Rugbrødschips

rugbrød
4 skiver
smør
1½ spsk.

Sådan gør du

Blomkålsdip

Skær blomkålen, med stok, ud i grove tern. Sautér den i olien i nogle minutter, og drys med salt og peber.
Læg låg på og lad det dampe under låg i 10 minutter. Køl blomkålen ned, blend den med de friske koriander, og smag til med salt og peber.

Kålrabidip

Skræl kålabien, og skær den i tern. Sautér den i olien sammen med hakket hvidløg og chili. Læg låg på, og lad det koge i egen væde i 15 minutter ved svag varme.
Blend og smag til med salt, peber og limesaft.

Rugbrødschips

Steg rugbrødet i smørret på en pande på begge sider, til det er sprødt og gyldent.
Bræk det over i mindre strykker, og servér som rugbrødschips til de to slag dip.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'