Blomkålsdip med rugbrødschips
18. juli 2019
af
Trine Hahnemann.
Foto: Lars Ranek
Blomkålsdip og spicy kålrabicreme med rugbrødschips er smagfulde snacks, der også sagtens kan bruges alene sammen med et glas vin.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær blomkålen, med stok, ud i grove tern. Sautér den i olien i nogle minutter, og drys med salt og peber.
Læg låg på og lad det dampe under låg i 10 minutter. Køl blomkålen ned, blend den med de friske koriander, og smag til med salt og peber.
Skræl kålabien, og skær den i tern. Sautér den i olien sammen med hakket hvidløg og chili. Læg låg på, og lad det koge i egen væde i 15 minutter ved svag varme.
Blend og smag til med salt, peber og limesaft.
Steg rugbrødet i smørret på en pande på begge sider, til det er sprødt og gyldent.
Bræk det over i mindre strykker, og servér som rugbrødschips til de to slag dip.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk