Blomkålscurry med kartofler, cashewnødder og æble

Der er ikke kød i denne nemme karryret, men til gengæld masser af grøntsager og smag.

Blomkålscurry med kartofler, cashewnødder og æble
0-30 min.

(27)

December 9, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Retten kan sagtens fryses og varmes op igen en anden dag. Frys den ned uden tilbehøret (æbler, forårsløg, nødder og ris).

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Lynhurtig blomkålscurry!

Den her blomkålscurry er så god at have i sit arsenal. Den er vegetarisk, og den nem og hurtig at lave, så den passer lige ind i det hverdagskøkken, hvor det godt må være nemt, lækkert og lidt oftere vegetarisk. Der er ikke meget, der skal forberedes, curryen skal simre 10 minutter og så er der bare risene tilbage, som vi venter på - men så bliver der ryddet op i køkkenet imens, og så er den tid også sparet!

Måske du også kan li'