Blomkålscouscous med rejer, oliven og krydderurter

Rettens navn kan godt snyde lidt, da der ikke er couscous i denne salat, men derimod blomkål, der rives til så fin en konsistens, at den minder om couscous. Den hårde, hele blomkål bliver på denne måde mere imødekommende, og dens milde, søde smag udgør en fantastisk base i en salat som denne, der har mange karakterfulde ingredienser som oliven, forårsløg, krydderurter og rejer.

Blomkålscouscous med rejer, oliven og krydderurter
0-30 min.

(0)

March 19, 2021 af Pia AndreassenFoto: Martin Tanggaard

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Servér også blomkålscouscous som tilbehør, for eksempel til grillmaden.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'