Blomkålsbøf med brunet smør, kapers og salvie

8. april 2021 af .

Foto: Columbus Leth

En bøf af blomkål? Ja, den er god nok - og tilberedt på den helt rigtige måde er den et godt alternativ til den gamle hakkedreng.

Bemærk
Her er der pyntet med appelsintagetes, som er spiselige blomster.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl blomkålen, og fjern bladene. Kog blomkålen i 4-5 minutter i en gryde med letsaltet vand. Afdryp og skær blomkålen i 4 tykke skiver.
Steg skiverne på en pande med olie, 1 spsk. smør og salvieblade i ca. 5 minutter på hver side, til de er gyldne og har fået godt med farve. Fordel blomkålsbøfferne på tallerknerne.
Brun resten af smørret på panden, og dryp det over bøfferne. Pynt med kapersbær og evt. spiselige blomster. Krydr med salt og peber, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar