Blomkåls-persillesauce
18. juni 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Persillesauce laves normalt vis som en opbagt sauce, men her er en lidt sundere variant lavet på blokål og en smule fløde, Den smager fantastisk med f.eks. stegt flæsk og kartofler til.
Ingredienser
Sådan gør du
Del blomkålen i små buketter, og kog dem møre i bouillonen i ca. 10 minutter.
Blend blomkålen med fløden. Skyl og hak persille.
Kog saucen op, smag til med salt og peber, og vend hakket persille i.
Servér saucen til fx stegt flæsk, fisk, frikadeller, krebinetter eller fjerkræ.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk