Blød polenta med salsiccia og tomat

26. september 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Hemmeligheden bag en god polenta er tilsmagning. Så vær ikke nærig med hverken salt, peber, smør eller parmesan. Salsiccia-pølse giver den perfekte smag og styrke til retten.

Ingredienser

Sådan gør du

Klem pølsefarsen ud af skindet, og steg den i olie på en pande, til den er smuldret og let gylden.
Pil og hak hvidløgene fint, og steg dem sammen med pølsen i et par minutter. Tilsæt salvie og hvidvin, kog op, og hæld tomatjuice ved. Kog op igen, og smag til med salt og peber.
Kog vand og vin op i en gryde. Tilsæt polenta, og pisk i 1-3 minutter, til den tykner. Tilsæt smør og parmesan. Smag til med salt og peber.
Anret polentaen i dybe tallerkner. Top med salsiccia og lidt revet parmesan, og servér straks.

Tip!

Hvis du foretrækker en vegetarisk polenta, kan du toppe med stegte svampe, syltede tomater eller ristet græskar.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar