Blinis med stenbiderrogn og løg syltet i safran

10. oktober 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Top de små blinis med stenbiderrogn og små stykker løg, der er syltet i safran for at give den flotte gule farve.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget, og skær det i tynde både. Kog safran, eddike, vand, sukker og laurbærblad op i en gryde.
Tilsæt løgene, og sluk for varmen. Lad løgene trække i lagen i mindst ½ time.
Del ægget i hvide og blomme. Rør æggeblomme, sødmælk, boghvedemel, hvedemel, salt og bagepulver sammen.
Pisk æggehviden luftig, og vend den i dejen. Steg blinis 1½-2 minutter på hver side i smør på en pande.
Smag på stenbiderrognen, og salt den efter behov.
Anret blinis med cremefraiche, stenbiderrogn og de syltede løg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar