Blinis med stenbiderrogn og løg syltet i safran
10. oktober 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Top de små blinis med stenbiderrogn og små stykker løg, der er syltet i safran for at give den flotte gule farve.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løget, og skær det i tynde både. Kog safran, eddike, vand, sukker og laurbærblad op i en gryde.
Tilsæt løgene, og sluk for varmen. Lad løgene trække i lagen i mindst ½ time.
Del ægget i hvide og blomme. Rør æggeblomme, sødmælk, boghvedemel, hvedemel, salt og bagepulver sammen.
Pisk æggehviden luftig, og vend den i dejen. Steg blinis 1½-2 minutter på hver side i smør på en pande.
Smag på stenbiderrognen, og salt den efter behov.
Anret blinis med cremefraiche, stenbiderrogn og de syltede løg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på blinis