Blinis med stenbiderrogn og løg syltet i safran

Top de små blinis med stenbiderrogn og små stykker løg, der er syltet i safran for at give den flotte gule farve.

Blinis med stenbiderrogn og løg syltet i safran
0-30 min.

(7)

10. oktober 2021 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Blinis

æg
1
sødmælk
2 dl
boghvedemel
75 g
hvedemel
75 g
salt
½ tsk.
bagepulver
½ tsk.
smør til stegning

Syltede løg med safran

stort løg
1
safrantråde
¼ g
æbleeddike
½ dl
vand
½ dl
sukker
50 g
laurbærblade
1

Til servering

frisk stenbiderrogn
200 g
salt
1 tsk.
cremefraiche 38 %
100 g

Sådan gør du

Syltede løg med safran

Pil løget, og skær det i tynde både. Kog safran, eddike, vand, sukker og laurbærblad op i en gryde.
Tilsæt løgene, og sluk for varmen. Lad løgene trække i lagen i mindst ½ time.

Blinis

Del ægget i hvide og blomme. Rør æggeblomme, sødmælk, boghvedemel, hvedemel, salt og bagepulver sammen.
Pisk æggehviden luftig, og vend den i dejen. Steg blinis 1½-2 minutter på hver side i smør på en pande.

Servering

Smag på stenbiderrognen, og salt den efter behov.
Anret blinis med cremefraiche, stenbiderrogn og de syltede løg.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'