Blåmuslinger med kokosmælk og grøn karrypasta

22. februar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Muslinger er en luksuriøs, men samtidig billig og hurtig spise. Læg lidt risnudler i suppen for ekstra fylde.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens muslingerne grundigt, og kassér dem, der er åbne eller beskadigede.
Skræl guleroden, og skær den i små tern. Skyl og hak forårsløgene. Skræl ingefæren, og hak den fint. Pil og hak hvidløgene fint.
Svits gulerod, forårsløg, ingefær og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt karrypasta, og lad det stege et par minutter.
Hæld hvidvin, kokosmælk og fiskesauce i gryden, og lad det koge op. Hæld muslingerne i gryden, læg låg på, og lad det simre i 3-5 minutter, til muslingerne er åbne.
Kog nudlerne efter pakkens anvisninger. Servér muslingesuppen med nudler, og top med frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar