Blåmuslinger med kokosmælk og grøn karrypasta
Muslinger er en luksuriøs, men samtidig billig og hurtig spise. Læg lidt risnudler i suppen for ekstra fylde.

0-30 min.
(0)
22. februar 2022 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- blåmuslinger
- 1½ kg
- gulerødder
- 1
- forårsløg
- 4
- frisk ingefær
- 4 cm
- hvidløg
- 3 fed
- grøn karrypasta
- 4 spsk.
- hvidvin
- 3 dl
- kokosmælk
- 4 dl
- fiskesauce
- 3 spsk.
- risnudler
- 300 g
- frisk koriander
Sådan gør du
Rens muslingerne grundigt, og kassér dem, der er åbne eller beskadigede.
Skræl guleroden, og skær den i små tern. Skyl og hak forårsløgene. Skræl ingefæren, og hak den fint. Pil og hak hvidløgene fint.
Svits gulerod, forårsløg, ingefær og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt karrypasta, og lad det stege et par minutter.
Hæld hvidvin, kokosmælk og fiskesauce i gryden, og lad det koge op. Hæld muslingerne i gryden, læg låg på, og lad det simre i 3-5 minutter, til muslingerne er åbne.
Kog nudlerne efter pakkens anvisninger. Servér muslingesuppen med nudler, og top med frisk koriander.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner