Blåmuslinger med kokosmælk og grøn karrypasta
22. februar 2022
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Muslinger er en luksuriøs, men samtidig billig og hurtig spise. Læg lidt risnudler i suppen for ekstra fylde.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens muslingerne grundigt, og kassér dem, der er åbne eller beskadigede.
Skræl guleroden, og skær den i små tern. Skyl og hak forårsløgene. Skræl ingefæren, og hak den fint. Pil og hak hvidløgene fint.
Svits gulerod, forårsløg, ingefær og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt karrypasta, og lad det stege et par minutter.
Hæld hvidvin, kokosmælk og fiskesauce i gryden, og lad det koge op. Hæld muslingerne i gryden, læg låg på, og lad det simre i 3-5 minutter, til muslingerne er åbne.
Kog nudlerne efter pakkens anvisninger. Servér muslingesuppen med nudler, og top med frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk