Blåmuslinger med kokosmælk og grøn karrypasta

Muslinger er en luksuriøs, men samtidig billig og hurtig spise. Læg lidt risnudler i suppen for ekstra fylde.

Blåmuslinger med kokosmælk og grøn karrypasta
0-30 min.

(0)

22. februar 2022 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
blåmuslinger
1½ kg
gulerødder
1
forårsløg
4
frisk ingefær
4 cm
hvidløg
3 fed
grøn karrypasta
4 spsk.
hvidvin
3 dl
kokosmælk
4 dl
fiskesauce
3 spsk.
risnudler
300 g
frisk koriander

Sådan gør du

Rens muslingerne grundigt, og kassér dem, der er åbne eller beskadigede.
Skræl guleroden, og skær den i små tern. Skyl og hak forårsløgene. Skræl ingefæren, og hak den fint. Pil og hak hvidløgene fint.
Svits gulerod, forårsløg, ingefær og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt karrypasta, og lad det stege et par minutter.
Hæld hvidvin, kokosmælk og fiskesauce i gryden, og lad det koge op. Hæld muslingerne i gryden, læg låg på, og lad det simre i 3-5 minutter, til muslingerne er åbne.
Kog nudlerne efter pakkens anvisninger. Servér muslingesuppen med nudler, og top med frisk koriander.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'