Blåmuslinger i cider
25. oktober 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Muslinger koges normalt i hvidvin, men her er vinen skiftet ud med cider. Du kan servere dem med pasta, pommes frites eller et godt brød.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens muslingerne, og kassér alle de åbne og beskadigede. Skyl muslingerne i koldt vand.
Pil og hak løg. Rens fennikel, og skær i fine skiver. Skyl tomaterne, og halvér dem.
Steg løg, fennikel og tomater i en smule olie i en gryde i 3-4 minutter.
Tilsæt timian og æblecider, læg låg på gryden, og bring det i kog. Hæld muslingerne i gryden, og lad dem koge under låg i 2-3 minutter, til de har åbnet sig.
Fisk forsigtigt muslingerne op, og læg dem i et dybt fad. Hæld fløde i suppen i gryden, og kog den lidt ind.
Smag til med salt og peber, hæld suppen over muslingerne, og servér med godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk