Blåbærpandekager
20. december 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Opskriften på verdens bedste søndag morgen: små, tykke pandekager bagt med friske blåbær og serveret med masser af god sirup (og måske en klat smør på toppen, hvis du er til den slags).
Ingredienser
Sådan gør du
Blend æg, kærnemælk og smør. Tilsæt 2/3 af melet, natron, bagepulver, sukker og salt, og blend videre, til dejen har en ensartet konsistens.
Gør dejen tykkere ved at tilsætte resten af melet. Jo tykkere dej, des tykkere pandekager.
Sæt klatter af på en varm pande med lidt smør. Drys lidt blåbær på hver dejklat, og bag pandekagerne gyldne på begge sider. Servér dem med sirup og flere blåbær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også:Gammeldags pandekager med øl
Powered by Froala Editor