Blåbærmuffins med gulerod

19. januar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Når du bruger olie som fedtstof i de lækre muffins med blåbær og gulerødder, beholder de deres saftige midte.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 170°. Findel mandler, havregryn og mel i en multihakker, og bland det med vaniljepasta og bagepulver.
Skræl gulerødder, riv dem, og findel dem sammen med dadler i multihakkeren.
Pisk olie og honning godt sammen i en skål. Pisk æggene i 1 ad gangen.
Rør gulerodsblandingen i æggeblandingen, og vend til sidst også melblandingen i.
Fordel dejen i muffinforme, og pynt med blåbær på toppen.
Bag kagerne i ca. 25 minutter, og tjek med en strikkepind, om de er færdigbagt, inden du tager dem ud.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar