Blåbærmuffins med gulerod
19. januar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Når du bruger olie som fedtstof i de lækre muffins med blåbær og gulerødder, beholder de deres saftige midte.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 170°. Findel mandler, havregryn og mel i en multihakker, og bland det med vaniljepasta og bagepulver.
Skræl gulerødder, riv dem, og findel dem sammen med dadler i multihakkeren.
Pisk olie og honning godt sammen i en skål. Pisk æggene i 1 ad gangen.
Rør gulerodsblandingen i æggeblandingen, og vend til sidst også melblandingen i.
Fordel dejen i muffinforme, og pynt med blåbær på toppen.
Bag kagerne i ca. 25 minutter, og tjek med en strikkepind, om de er færdigbagt, inden du tager dem ud.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk