Blåbærmuffins med blåbærcreme
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Søde og saftige muffins med hele blåbær og blåbærcreme.
Ingredienser
Udstyr
muffinforme
Sådan gør du
Pisk æg og sukker godt sammen. Smelt smørret ved svag varme, og rør det i æggemassen.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør vaniljekorn og moset banan i dejen.
Bland mel og bagepulver, og rør det i dejen, til den er jævn.
Vend forsigtigt blåbær i dejen, og fordel dejen i muffinformene. Bag dem i en 200° varm ovn i 12-15 minutter. Lad dem køle helt af.
Rør ingredienserne sammen til en jævn creme, og kom lidt på hver kage.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk