Blåbærmarmelade med lime

Blåbær er meget søde i sig selv, men sammen med lidt limeskal og limesaft kan du fremtrylle en marmelade, der smager forrygende på brød, oven på yoghurt eller til morgenmadspandekagerne.

Blåbærmarmelade med lime
0-30 min.

(0)

December 14, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

glas

Sådan gør du

Tip!

Nogle gange støder man på blåbær i butikkerne, som er blå udenpå som rigtige blåbær, men hvide indeni. Det er ikke rigtige blåbær, selv om de sælges som sådan. Det er mosebøllebær, som også kaldes amerikanske blåbær. Mosebøllebær smager som blåbær, men indeholder ikke nær så mange antioxidanter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'