Blåbærkage med vanilje

Denne saftige og søde blåbærkage er røget direkte ind på vores liste over favoritkager. Servér den med en fløjlsblød mascarponecreme proppet med vanilje og citron, så vinder du alles hjerter.

Ingredienser

Udstyr

en springform, 25 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Bland vaniljekornene med sukker, og rør det sammen med smør til en ensartet masse.
Rør æggene i 1 ad gangen, og vend melet i.
Smør springformen, og fordel dejen i formen. Drys<br /> blåbær over, og pres nogle af dem ned i dejen.
Bag kagen i ovnen i 35-40 minutter, til den er gylden og gennembagt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
15. marts 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar