Blåbærkage med vanilje
15. marts 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Denne saftige og søde blåbærkage er røget direkte ind på vores liste over favoritkager. Servér den med en fløjlsblød mascarponecreme proppet med vanilje og citron, så vinder du alles hjerter.
Ingredienser
Udstyr
en springform, 25 cm i diameter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Bland vaniljekornene med sukker, og rør det sammen med smør til en ensartet masse.
Rør æggene i 1 ad gangen, og vend melet i.
Smør springformen, og fordel dejen i formen. Drys<br />
blåbær over, og pres nogle af dem ned i dejen.
Bag kagen i ovnen i 35-40 minutter, til den er gylden og gennembagt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk