Blåbærcreme med valnødder og blåbær
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Blåbærsyltetøjet giver yoghurtcremen en flot farve, og valnødderne er dejligt sprøde.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Rør yoghurt sammen med vaniljekorn, flormelis og blåbærmarmelade.
Hak valnødderne groft. Riv skallen af limefrugten på den fine side af et rivejern.
Fordel lidt friske blåbær og hakkede valnødder i bunden af hvert glas. Fyld op med blåbærcreme, og pynt med blåbær, valnødder og revet limeskal.
Sigt evt. lidt flormelis over desserterne lige før servering.
Tip!
Hvis du bruger en fedtfattig græsk yoghurt, får du en lækker dessert, som man næsten må have lov at kalde sund.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk