Blåbær-cheesecake

18. juli 2019 af .

Foto: Aller Media

Hvis du endelig skal kaste dig ud i at bage en lækker cheesecake, er denne udgave med blåbær et sikkert hit, der laves i rigtig amerikansk stil.

Ingredienser

Udstyr

1 springform, 18 cm i diameter

Sådan gør du

Knus kiksene i en foodprocessor, smelt smørret og bland det sammen.
Tryk blandingen ud i en springform. Forbag bunden i ovnen ved 175° i ca. 10 minutter.
Pisk flødeost og cremefraiche cremet i en skål. Tilsæt sukker, majsstivelse og vaniljesukker. Rør æg og piskefløde i.
Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt den i en skål over vandbad. Bland chokoladen i fyldet.
Hæld blandingen over kiksebunden, og drys med blåbær. Bag kagen ved 175° på midterste rille i ca. 40 minutter. Læg alufolie over, når kagen begynder at blive gylden, så den ikke bliver for mørk.
Sluk ovnen, og lad kagen stå i eftervarmen i en halv time. Køl den helt af, og servér den iskold.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar