Biscotti med tørret frugt og mandler
13. februar 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Dobbeltbagte toscanske småkager med tørrede abrikoser, tranebær og rosiner.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180˚. Pisk sukker, vaniljesukker og æg luftigt og skummende med en elpisker i en skål.
Hak den tørrede frugt i små stykker, og bland dem sammen med mel, salt og hele mandler i en anden skål. Rør sammen med æggesnapsen, og tilsæt evt. lidt vand, hvis dejen er for tør.
Ælt dejen sammen, og tril den til lange stænger på ca. 4 cm's bredde og 3 cm's højde .
Læg stængerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter. Tag kagerne ud af ovnen, afkøl dem let, og skær dem i 1 cm tykke skiver på skrå.
Læg kagerne tilbage på bagepladen, og bag dem færdige ved 125˚ i ca. 20 minutter, til de er sprøde og tørre. Opbevar kagerne i en lufttæt beholder
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk