Biscotti med tørret frugt og mandler

13. februar 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Dobbeltbagte toscanske småkager med tørrede abrikoser, tranebær og rosiner.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180˚. Pisk sukker, vaniljesukker og æg luftigt og skummende med en elpisker i en skål.
Hak den tørrede frugt i små stykker, og bland dem sammen med mel, salt og hele mandler i en anden skål. Rør sammen med æggesnapsen, og tilsæt evt. lidt vand, hvis dejen er for tør.
Ælt dejen sammen, og tril den til lange stænger på ca. 4 cm's bredde og 3 cm's højde .
Læg stængerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter. Tag kagerne ud af ovnen, afkøl dem let, og skær dem i 1 cm tykke skiver på skrå.
Læg kagerne tilbage på bagepladen, og bag dem færdige ved 125˚ i ca. 20 minutter, til de er sprøde og tørre. Opbevar kagerne i en lufttæt beholder

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar