Biscotti med kakao
18. juli 2019
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Sprød og knasende biscotti med kakao, nelliker og citron. Småkagen er nem at lave og fungerer godt til en kop kaffe, du med fordel kan dyppe kagen i, så den bliver blød.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland mel, sukker, kakao, nelliker og bagepulver godt.
Riv skallen og pres saften af citronen. Tilsæt citronskal og -saft sammen med de øvrige ingredienser, og bland sammen med hænderne til en ensartet dej.
Form dejen til to flade pølser, brug evt. en anelse mel til at rulle i.
Bag pølserne på en bageplade beklædt med bagepapir ved 175° i 15 minutter.
Tag dem ud, afkøl dem lidt, og skær dem ud i ca. 2 cm tykke skiver.
Bag derefter skiverne på bagepapir 10 minutter, og lad dem køle af på bagerist.
Opbevar kagerne køligt i tætsluttende glas.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk