Biscotti med julekrydderier

16. marts 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Det er blevet jul i kagedåsen. De her italienske biscotti er fulde af kardemomme, kanel og nellike og smager både af dansk jul og italiensk småkage.

Bemærk
Hviletid og bagetid: 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist mandlerne i en pande i 5 minutter, og hak dem groft.
Pisk smør og sukker sammen, og pisk derefter æggene i et ad gangen.
Vend de øvrige ingredienser i dejen, og arbejd den sammen.
Pak dejen ind i husholdningsfilm, og læg den på køl i 30 minutter.
Tænd ovnen på 200°.
Rul dejen ud i 5 cm tykke stænger. Pres stængerne flade, og bag dem i 20 minutter.
Skær stængerne i 2 cm tykke skiver, og skru ovnen ned til 100° varmluft.
Bag kagerne i 45 minutter mere.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar