Biscotti med julekrydderier
16. marts 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Det er blevet jul i kagedåsen. De her italienske biscotti er fulde af kardemomme, kanel og nellike og smager både af dansk jul og italiensk småkage.
Bemærk
Hviletid og bagetid: 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist mandlerne i en pande i 5 minutter, og hak dem groft.
Pisk smør og sukker sammen, og pisk derefter æggene i et ad gangen.
Vend de øvrige ingredienser i dejen, og arbejd den sammen.
Pak dejen ind i husholdningsfilm, og læg den på køl i 30 minutter.
Tænd ovnen på 200°.
Rul dejen ud i 5 cm tykke stænger. Pres stængerne flade, og bag dem i 20 minutter.
Skær stængerne i 2 cm tykke skiver, og skru ovnen ned til 100° varmluft.
Bag kagerne i 45 minutter mere.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk