Biscoff-kiksetærte med chokoladeganache

Bischoff-kiks minder meget om Bastogne-kiks, som du måske kender. Kiksene er søde og karamelagtige og utroligt lækre som bund eller fyld i kager og tærter.

Biscoff-kiksetærte med chokoladeganache
31-60 min.

(0)

February 7, 2025 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling: 4½ time.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 tærteform med løs bund, 20 cm

Sådan gør du

Tip!

Lotus Biscoff-kiks er firkantede belgiske kiks, som udover en krydret smag af kanel og karamel også er knasende sprøde og lækre. De kan spises som de er eller bruges som fyld og bund i kager og desserter. Den lækre Biscoff-smag fås også i glas som en smørbar spread. Begge slags kan købes i f.eks. Normal og Meny.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'