Birchermysli med æbler, mandler og yoghurt

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Havregrynsmyslien kan serveres til morgenmad eller som en lille luksusbid hen på eftermiddagen, når lækkersulten melder sig.

Bemærk
Iblødsætning: Natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Sæt havregryn og rosiner i blød natten over i en blanding af mælk og æblejuice.
Halvér æblerne, og fjern kernehuset. Skær æblerne i skiver og derefter i tynde strimler.
Vend æblestrimlerne sammen med yoghurt, hasselnødder, mandler og den udblødte havregrynsblanding.
Anret myslien i tallerkener, og servér med sirup og friske bær efter eget valg.

Tip!

Havregrynene kan erstattes af andre grove flager, fx speltflager eller rugflager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar