Birchermysli med æbler, mandler og yoghurt
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Havregrynsmyslien kan serveres til morgenmad eller som en lille luksusbid hen på eftermiddagen, når lækkersulten melder sig.
Bemærk
Iblødsætning: Natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Sæt havregryn og rosiner i blød natten over i en blanding af mælk og æblejuice.
Halvér æblerne, og fjern kernehuset. Skær æblerne i skiver og derefter i tynde strimler.
Vend æblestrimlerne sammen med yoghurt, hasselnødder, mandler og den udblødte havregrynsblanding.
Anret myslien i tallerkener, og servér med sirup og friske bær efter eget valg.
Tip!
Havregrynene kan erstattes af andre grove flager, fx speltflager eller rugflager.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem hjemmelavet müsli